Η αγάπη για αυτό που κάνουμε καθώς και η σκληρή δουλειά οδήγησε στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων RHINO. Έχουμε όλη τη διάθεση και τη θέληση να παρέχουμε στους μελλοντικούς συνεργάτες την απαραίτητη τεχνογνωσία και την μακροχρόνια εμπειρία μας για τη δημιουργία του δικού τους επόμενου επιτυχημένου καταστήματος RHINO ESTATE COFFEE CO.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το RHINO ESTATE COFFEE CO.

1 Μελέτη και επίβλεψη για την κατασκευή και διαμόρφωση του χώρου ως το τέλος σε συνεργασία με καταξιωμένους στο χώρο αρχιτέκτονες και συνεργεία. Αναλυτική κοστολόγηση της κατασκευής, καθοδήγηση και παροχή συμβουλών για την μέγιστη λειτουργικότητα.

2  Παροχή συνεχών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, αξιολόγηση και εποπτεία του προσωπικού για όλες τις λειτουργικές θέσεις.

3 Προσφορά ενός ποιοτικού, εκλεκτού blend καφέ και ενός ολοκληρωμένου καταλόγου προϊόντων, ροφημάτων και μεγάλης ποικιλία εκλεκτών εδεσμάτων.

4 Δυνατότητα συνεργασίας με έμπειρους και εδραιωμένους επιχειρηματίες στο χώρο του καφέ και του εμπορίου ποτών και τροφίμων. Αγορά α’ υλών και συσκευασιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

5 Παρουσίαση και στρατηγική προβολής των καταστημάτων και των προϊόντων μας μέσω μία δυνατής εικόνας στα social πάντα με γνώμονα την αισθητική που μας αντιπροσωπεύει και την ταυτότητα RHINO σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας στο χώρο της φωτογραφίας και του graphic design.

6 Η διασφάλιση της ποιότητας και η σταθερότητα αυτής για κάθε κατάστημα είναι η προτεραιότητα μας. Για αυτό τον λόγο δίνουμε μεγάλη σημασία στην αδιάκοπη και μακρόχρονη συνεργασία και επικοινωνία με τους συνεργάτες μας .

Αν έχετε πάθος και διάθεση για τον χώρο της εστίασης και του καφέ, πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ίδιες αξίες με εμάς και ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε το επόμενο franchise κατάστημα RHINO ESTATE COFFEE CO. μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και
εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.